Саакашвілі терміново звернувся до українців у зв’язку з поверненням громадянства: «Я кров’ю пов’язаний с…»

Український політик Міхеїл Саакашвілі записав палке звернення до громадян у зв’язку зі своїм поверненням в країну.

Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці в Facebook.

«По-перше, велике спасибі, велике спасибі президентові Зеленському, по-друге, велике спасибі тим людям, які ці місяці і роки надавали мені моральну підтримку. Я перед вами навіки в боргу», – зазначив він.

Крім того, Саакашвілі також звернувся до політиків, які в минулому «ставили палиці в колеса» і не хочуть бачити його в Україні.

«Хлопці, я багато років жив в Україні, я вчився в Україні, закінчив український університет Шевченка, 2 роки служив у збройних силах на території України, двічі був політв’язнем на території України за свої політичні погляди, тому я кровно пов’язаний з Україною», – підкреслив він.

За словами Саакашвілі, він є «одним з головних вболівальників України».

«Я був на першому Майдані, на другому Майдані і є одним з головних вболівальників, яких Україна має в світі. Тому будемо боротися разом з вами за те, щоб Україна стала провідною наддержавою європейського континенту. Не Польща, не Франція, не Німеччина, а саме Україна», – уточнив він.
Як повідомлялося раніше, Володимир Зеленський видав новий указ щодо Михайла Саакашвілі. Президент прийняв рішення по українському громадянству Михайла Саакашвілі.

Відповідну розпорядження опубліковане на урядовому сайті. Так, своїм указом Володимир Зеленський Михайлу Саакашвілі повернув громадянство України.

Сам Михайло Саакашвілі вже встиг подякувати президента України:
«Дякую президенту Зеленському! Слава Україні!

Спасибі президентові Зеленському! Слава Україні!».

У мережі вибухнули реакцією на подію:

«Це подарунок на день прикордонника !!)) Welcome to Ukraine!»

«Зе! справжній Президент!!!»

«Це просто супер пупер…Михайло чекаємо негайно на Українській землі з хлібом і сіллю ти людина Українського народу і крапка.»

Читайте також  “Не ігноруйте “Азовсталі” заради ще живих бійців”, – дружина В’ячеслава – бійця захисників Маріуполя, звернулася до людей з усього світу

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.