Зеленський призначив суддю на Прикарпатті

Президент України Володимир Зеленський призначив нового суддю на Прикарпатті. Призначення відбулося відповідно до Закону України «Про судоустрій і статус суддів».

Про це сьогодні, 30 травня, повідомив власкор  з посиланням на прес-службу Івано-Франківської області.

Відтак, посаду судді Івано-Франківського міського суду отримала Людмила Мелещенко.

Про неї відомо, що у 2015 році  «Репортер»  опублікував інформацію, що​ перебуваючи на посаді судді Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області, суддя з​адовольнила позов депутата міськради Ріяфета Гасимова (в минулому підприємця) до Івано-Франківського міського голови Віктора Анушкевичуса. Гасимов вимагав у мера продовжити договір оренди земельної ділянки біля міського озера площею 1,88 га. Як зазначено на сайті, на цій ділянці планувалося здійснювати будівництво багатоповерхівок, однак громадськість була проти забудови рекреаційної території у місті. У подальшому вищевказане рішення було с​касоване Львівським апеляційним адміністративним судом.

У той же час, громадська рада доброчесності поширювала інформацію, що згідно з їхніми даними, мати та батько судді неодноразово протягом 2015-2018 років відвідували тимчасово окуповану територію України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.