Маленький українець записав зворушливе звернення до Зеленського: “Хочу, аби у нас не було війни”

Звернення першокласника з Чорноморська опублікували в Instagram Президента України

Учень чорноморської загальноосвітньої школи №3, Михайло Хмелевський офіційно, але по-дитячому звернувся до Президента України.

https://www.instagram.com/p/BxwU16zAEFr/?utm_source=ig_embed

“Здрастуй Володимир Олександрович, мене звуть Міша, я дуже радий що ви стали нашим Президентом України. Якби я був дорослим, то голосував би за Вас. А ще я хочу, що б у нас не було війни. Хочу потиснути вам руку і стати Президентом як Ви”, – звернувся Міша.

Мама хлопчика Тіна Хмелевська розповідає, що дитина з самого початку стежила за передвиборчою компанією і самими виборами. А сам Володимир Зеленський є для нього кумиром і прикладом для наслідування.

Батьки хлопчика опублікували дане звернення у себе на сторінці в Іnstagram і попросили людей поділитися відео, щоб як можна більше людей його побачило і повідомлення дійшло до самого Президента. Мрії збуваються! Дане звернення було помічено і опубліковано в історії на офіційній сторінці Instagram новообраного президента. Мішу такий вчинок президента не просто порадував, а здивував до.

Міша щиро і безпосередньо, як це вміють тільки діти, сподівається на особисту зустріч і мріє про рукостискання Володимира Зеленського. Робіть репост цієї статті, можливе Володимир Олександрович прочитає її і реалізує ще одну мрію першокласника з Чорноморська Михайла Хмелевського. Мрії збуваються!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.