Прикарпатські “укропи” підкорили Сивулю (фото)

25 червня відбулося сходження активістів УКРОПу на одну з найвищих вершин масиву Ґорґан – гору Мала Сивуля (1818 м).

13494998_1623392214655005_676931092980679210_n

В одноденний похід вирушили більше півсотні любителів карпатських краєвидів. Були серед них і такі, що вперше піднімалися в гори, пише Фіртка з посиланням на УКРОП Прикарпаття.

Біля витоків річки Бистриця Солотвинська, що на полонині Рущина, учасники зробили привал, а найсміливіші мали можливість покататися на конях. Звідси розпочалося сходження на саму Сивулю.

Надзвичайно чудові краєвиди відкрилися учасникам сходження на самій вершині. Звідси можна було помилуватися неперевершеною красою Українських Карпат у їх густих зелених лісах, цілющому повітрі та незвичайому камінню, вкритому зеленим лишайником.

Спустившись вниз, учасники сходження мали можливість скуштувати козацького кулішу, поспілкуватися між собою та обмінятися враженнями від туристичної мандрівки.

На останок частина укропівців оглянула ще одне цікаве місце, яке знаходиться неподалік полонини Рущина. Це урочище «Пекло». Саме тут колись проходив чехословацько-польський кордон. Це місце відоме своїм крутим обривом з мальовничими шарами гірських порід.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.