Головою вниз з моста: хто винен?(ВІДЕО)

Головою вниз з моста: хто винен?

Вчора у центрі Калуша з моста через річку Сівка впала 4-річна дівчинка разом з перилами вниз головою. Її госпіталізували у Калуську центральну районну лікарню з травмами ноги і голови.

 

UPD: 12:00. Головний інженер “Калушавтодору” Ігор Масляк розповів, що підприємство періодично обстежує стан мосту: “Ми наочно просто приїжджаємо, дивимося, в якому стані він знаходиться”. Перила могли впасти через те, що закладні деталі в мості прогнили.

UPD: 11:30. За словами начальника Калуського відділу поліції Василя Маківничука, вчора, близько 19:30, у відділ поліції надійшло повідомлення зі швидкої допомоги, що доставлено в лікарню неповнолітню дитину, 2015 року, з тілесними ушкодженнями. Дитина отримала тілесні ушкодження внаслідок падіння з мосту. За даним фактом порушено кримінальне провадження за статтею 271 «Порушення трудового законодавства». Зараз ведуться слідчі дії.

“Це злочин невеликої тяжкості – обмеження волі до двох років. Будемо з’ясовувати, хто відповідальний за дану ділянку робіт. Будемо призначати ряд технічних експертиз і за фактом з’ясовувати і шукати винуватців”, – каже Василь Маківничук.

UPD: 10:50. Міський голова Калуша Ігор Матвійчук розповів, що за станом моста повинен був стежити балансоутримувач – КП «Калушавтодор». Причини падіння перил моста встановить комісія. Повноцінний ремонт моста проводили у 2008 році.

UPD: 9:40. Дитина поступила у лікарню вчора о 19:30. За словами завідувача дитячим відділенням інтенсивної терапії Василя Підлісного, дівчинку обстежили травматологи та хірурги, зробили УЗД, рентген черепа. Струсу мозку не виявили. Спостерігатимуть за нею ще впродовж двох днів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.