Що не можна робити з обручками, якщо хочете щасливого сімейного життя?

В знак любові й вірності, в день весілля, молоде подружжя обмінюється обручками. Саме вони є одними з головних атрибутів цього свята. Саме тому з обручками пов’язано безліч забобонів.

Є кілька правил, як носити обручки, щоб Ваш шлюб був міцним:

1. Кільця майбутніх чоловіка і дружини не повинні бути різними. Деякі дівчата вибирають собі кільце з прикрасами, або трохи товще, ніж у нареченого. Така відмінність може негативно вплинути на взаєморозуміння в сімейному житті.

2. Не дозволяйте іншим приміряти ваші обручки. Таким чином, можна віддати своє сімейне щастя або свою долю. Якщо уникнути примірки вашого кільця не вдається – не передавайте його з рук в руки, а попередньо покладіть на стіл або будь-яку іншу поверхню.

3. Серед великого асортименту обручок, можна вибрати варіант з малюнком, або без. За прикметою, кільця чоловіка і дружини повинні бути повністю гладкими, тоді й шлюб буде відповідним.

4. Якщо ж дуже хочеться кільця з малюнком – вибирайте плавний орнамент, тоді й життя подружжя буде протікати плавно.

5. Кільця, що поєднують два різновиди золота є поганою прикметою. Це означає, що у подружжя в майбутньому з’являться таємниці один від одного, і вони будуть вести подвійне життя.

6. Придбанням кілець повинен займатися наречений. Така традиція. Перш, ніж принесете їх в свій будинок, повторіть тричі: «На довге і щасливе життя! Амінь!».

7. За повір’ями, кільця забороняється знімати. Однак, якщо носити його постійно, це може привести до погіршення самопочуття, тому як воно блокує потік енергії. Краще знімати обручку на ніч.

8. Якщо обручка чоловіка або дружини загубилася — необхідно протягом тижня замовити його точну копію.

Читайте також  У світі через пандемію зросли кількість розлучень та продажі вживаних обручок

9. Знайдене кільце — це хороший знак. Значить, найближчим часом вийдете заміж/одружитеся або у вас з’явиться новий член родини. А ось зберігати таке кільце не можна, краще переплавити його на нову прикрасу.

10. Ні за яких умов не кидайте свої кільця. Вони є символом любові, і ставитися до них так неприпустимо!

А ви вірите в прикмети?

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.