Одкровення відьми: чому почалася війна в Україні та що нас чекає після дострокових виборів

Лана Яр радить українцям прислухатися до себе

Перед президентськими виборами ми нерідко зверталися до відомої української віщунки Лани Яр, яка для нас відкривала завісу майбутнього. Вона безпомилково назвала переможця президентських перегонів, розповіла, якою людиною насправді є Володимир Зеленський і його дружина, а також давала нам різні прогнози на тиждень.
Сьогодні сайт знову звернувся до Лани Яр, з проханням за допомогою рез заглянути на місяць чи більше вперед і розповісти, що чекає українців після парламентських виборів.

Яка задумка Творця була відносно нинішньої ситуації?

Всі події відбувалися для пробудження в нас віри в те, що в долі країни не існує нічого неможливого. Щоб ми зрозуміли, що все, що відбувається – результат помилок або звершень наших предків, всіх, хто жив і будував країну до нас.
З чого все починалося для нас в минулому?

В життя українців прийшла небезпека, через те, що ми неправильно використовували свої можливості, робили неправильні вчинки відносно країни, свого духу. Далі, як наслідок, в житті українців проявився хаос і розруха, сама чорна різа Скіпер – Звіра говорить про настання війни. Віри в позитивний результат ставало все менше. Однак починаючи з березня 2019 роки ми стали йти в роздуми, розуміючи, що наша країна тепер має достатньо фізичної сили побороти негоду. Однак українці все ще не бачили перспектив розвитку.

З чого почнеться все для нас зараз?

Прийшов час виходити з занурення в себе. В душах українців прокинеться воля до перемоги, до торжества справедливості. Всі ми почнемо підготовку до виборів у парламент. Реза Бога справедливості Перуна говорить про те, що українці підійдуть до цього питання дуже мудро, будуть орієнтуватися на вищі ідеали. У кожному з нас виявиться совість і бажання об’єднання заради вищої мети. Ми, нарешті, зрозуміємо, що ж є справжньою радістю для нас, вибудуємо шлях, до якого будемо прагнути. Так само Реза показує нам, що воля українців буде досить сильною. Ми зможемо змінити ситуацію на краще. В душі у українців буде повна впевненість в поліпшенні життя, у нас є сила, є воля. Прояв гнучкості і готовність подивитися на всі питання під різним кутом приведуть до несподіваних змін у долі країни. Відкриються нові можливості, несподівані перспективи. Та й кожен з нас почне пізнавати себе з нової сторони, відчує свою вагомість і важливість для колективного майбутнього.
Чим все закінчиться до моменту виборів 21 липня?

Читайте також  Угорщина: Заяви України щодо нафтопроводу "Дружба" неприйнятні

Гранична чесність перед самим собою, відкритість світу, повна відповідальність за свої дії допоможе нам не відійти до дороги руйнування (а є велика ймовірність). Переконлива порада для українців: слухайте себе, до того періоду буде звучати безліч порад, які будуть даватися з корисливих цілей. Аналізуйте всі почуті фрази. Дана подія буде вирішальною у житті країни.

Як всі події до 21 липня позначаться на житті українців?

Реза Костроми, богині закоханих, каже знову ж про внутрішню трансформацію кожного з нас. У минулому ми вже втрачали тверезість в оцінці ситуацій, закривалися від світу, в багатьох з нас прокидалася агресія, яка не давала йти вперед нашому народові. І саме в період після виборів нам дається шанс згадати про добре серце нашої нації, про щедрі душі українців. Ми відкриємося для світу і знову навчимося довіряти всім, хто прийшов до нас з добром, ми об’єднаємося в цілісну команду для побудови майбутньої країни.
Рада українцям: попереду нас чекає ситуація оновлення, для багатьох вона виявиться важкою. Час руйнування віджилого. Головне, не озирайтеся назад, приберіть погані передчуття. Не зволікайте в питаннях повної трансформації себе, як українця, і допоможіть нашій країні на шляху до змін. Вірте в наше прекрасне майбутнє.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.