Поліція розшукала чоловіка, який повідомив про замінування фонтану в Івано-Франківську

13 червня, близько 18-ї години на лінію “102” надійшло повідомлення про замінування фонтану в Івано-Франківську на Вічевому майдані.

На місце одразу вирушили вибухотехніки, кінологи зі службовою собакою та інші відповідні служби. Евакуювавши громадян, ретельно оглянувши територію, працівники поліції не виявили підозрілих предметів, інформують “Вікна” з посиланням на сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Правоохоронці оперативно встановили особу аноніма, який повідомив про замінування фонтану та доставили у міській відділ поліції. Ним виявився 27-річний мешканець Тисменицького району.

На даний час вирішується питання щодо притягнення його до відповідальності за ч. 1 ст. 259 ККУ (Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, — карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років).

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.