На Луганщині знайшли трубопровід для контрабанди дизпалива з РФ

Співробітники СБУ спільно з представниками ДФС викрили та заблокували протиправне переправлення дизельного палива з території РФ.

Трубопровід був прокладений на ділянці державного кордону в районі одного із селищ Новопсковського району Луганської області, зазначили у прес-службі СБУ.

Незаконний підземний трубопровід виходив на приватне подвір’я. Звідти правопорушники транспортували продукцію на територію колишнього держпідприємства, де були спеціальні місткості для його зберігання.

Зловмисники укладали фіктивні договори з підприємствами та реалізовували контрабандне паливо фермерським господарствам в Луганській області.

Ймовірно, що до протиправної діяльності причетні засновники одного з ТзОВ, яке займається реалізацією палива. Правоохоронці виявили у них обладнання для перекачки паливно-мастильних матеріалів, цистерну, а також 15 тисяч літрів дизпалива у залишку.

За попередніми оцінками, вартість вилученого товару та обладнання складає приблизно півмільйона гривень. Незаконний трубопровід демонтовано, тривають слідчі дії.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.