Бюджет участі-2019. У міському парку Калуша пропонують за 0,5 мільйона відреставрувати скейтпарк

Це один із великих проєктів у цьогорічному конкурсі Бюджету участі. Його фінансування становить 499,8 тис. гривень.

Автор проєкту — Олег Пукіш. Йдеться про реставрацію майданчика для занять екстремальними видами спорту у міському парку імені Івана Франка, інформують “Вікна”.

Проєкт передбачає демонтаж фігур, які зараз перебувають у занедбаному стані, настилання нового асфальту та, відновлення та монтаж фігур. Роботи можна виконати за три місяці, вважає автор проєкту. Найбільші видатки на відновлення скетйпарку — матеріли для асфальтування майданчика (асфальт — 245 тис. гривень, щебінь — 32,3 тис. гривень) та робота — 160 тис. гривень. Вартість реставрації семи фігур, складе на дмку калушанина, 31,5 тис. гривень. Площа скейтпарку — 800 кв. метрів.

Скейтпарк у міському парку збудували десять років тому, у 2009 році, тоді він коштував близько 250 тис. гривень. Скейтпарк полюбився калуським підліткам, але дуже швидко вони самі ж його і почали нищити. Відтак об’єкт став небезпечним: на асфальтовому покриття з’явилися ями і вибоїни, а конструкції — поламалися і поржавіли. У 2015 році скейтпарк ремонтували, на що витратили 47 тис. гривень. Однак ремонту вистачило ненадовго.

Також раніше йшлося, що калушанин Роман Псюк пропонує облаштувати бігову доріжку навколо озера в міському парку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.