На Прикарпатті водій рейсового автобуса відмовився перевозити матір з дитиною на руках (фото)

На Прикараптті водій рейсового автобуса “Надвірна-Івано-Франківськ” відмовився перевозити матір із маленькою дитиною.

Про такий прикрий випадок повідомила Ніна Коваленко у групі “Надвірнянці”.

“І я сьогодні стикнулась з “порядним” і “доброзичливим” водієм на маршруті Надвірна – Івано-Франківськ(( Читала не раз про них пости і знаю, що більшість людей не задоволена правилами перевезення пасажирів на цьому маршруті і дивує, чому досі ніхто не може чи НЕ ХОЧЕ вплинути на цю жахливу ситуацію в районі!? Тут панує зневага, наглість і навіть небажання заробити гроші зі сторони водіїв.

Випадок в мене один із стандартних і знайомих всім, хто їздить цими маршрутками: місць до села немає, лише для тих, хто їде до міста є і водій навіть готовий їхати з порожніми місцями, закривши двері перед селянами-це вже зовсім не зрозуміло, бо водій на роботі і його основне завдання заробити гроші, а не залишати їх (пасажирів) на платформі, бо працюють власні емоції і гордість.

Дуже прикро, що люди з цим змирились і звикли до такого ставлення, платять за такі послуги важко зароблені гроші і терплять принизливе ставлення. Так не може і не має бути!”, – пише зневірена жінка.

Вона також додала фото кермувальнка і маршрутки, які їх вдалось зробити, тримаючи на руках малюка.

“Боляче не лише за себе, за всіх принижених людей цими водіями, ми варті кращого! Дуже хочеться вірити, що моя ситуація не залишиться просто прочитаною! Надіюсь зміни будуть!”, – додає матір.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.