Матір вбивці 11-річної Даринки Лук’яненко відмовилась від нього(ВІДЕО)

Жінка божиться, що не знала про скоєне молодшим сином

В рідному селі вбитої 11-річної Даринки Лук’яненко люди приголомшені і збурені водночас, адже мусять змиритися з думкою, що душогуб – їхній односелець, увесь цей час ходив поміж людей і навіть брав участь у пошуках дитини.

Копи сьогодні познімали орієнтування на 11-річну Даринку Лукяненко, але біля райвідділку чергує посилений наряд поліції. Охороняють  і будинок родини підозрюваного 22-річного Миколи Тарасова. Його матір постійно плаче, захищати свого меншого сина не збирається. «Він дійсно зізнався, це він зробив. Багато дуже речових доказів. Це не могли на цього тиснути і підставити. Я боялася, що десь на території знайдемо якісь речі, які належать Дарині, але коли в дійсності дитину знайшли, знайшли багато доказів. Це він зробив! Я відмовилася від нього, у мене немає сина, я не хочу знати такого сина», – каже мати підозрюваного.

Коли Микола скоїв злочин, вдома окрім нього нікого не було. Родина поїхала до Одеси, а сина, який останнім часом був відлюдкуватий і майже не виходив з будинку, попросили розвантажити товар на базарі. Там він і вистежив дитину своїх знайомих, а згодом затягнув на подвір’я і намагався зґвалтувати, а потім зарізав. Односельці не вірять, що родина не знала про злочин сина. Червоною фарбою обмалювали базарний  контейнер, що належить батькам хлопця. «Я піду на поліграф, я відповім на всі питання. Він бачив, що я при 190 на 115 тиску пурпурно-червона бігаю, шукаю дитини і він бігає поруч біля мене і ні слова мені не сказав. А як людям зараз пояснити, що я насправді про це не знала», – бідкається матір підозрюваного.

Читайте також  Деталі трагічної загибелі молодого тернополянина

Односельці  напередодні ледь не вчинили самосуд. І тепер радять  родині поїхати з села, бо постійно їх поліція не зможе охороняти. Підозрюваного також спішно вивезли  – він зараз в Одесі, завтра йому обиратимуть  запобіжний захід. Молодику загрожує довічне ув’язнення.

Нагадаємо, що у вбивстві одинадцятирічної Даринки Лук’яненко зізнався її 22-річний односелець.  Дівчинку, що зникла тиждень тому і яку шукали усім регіоном, напередодні знайшли мертвою у вигрібній ямі на подвір’ї молодика в селищі Іванівка.

Тиждень зниклу Даринку шукали в радіусі двадцяти кілометрів, проте поступово усі

Зникнення 11-річної Даринки на Одещині: селяни чули довгий неприродній крик
сліди привели до того ж місця, де вона зникла і де сусіди почули її останній крик. Поліція провела три з половиною тисячі допитів. Встановили, що на момент зникнення дівчинки неподалік від того місця перебували вісім сотень людей, тож перевірили всіх. Поступово коло підозрюваних зменшилося до восьми. Двічі поліцейські із службовим собакою були й на подвір’ї, де загинула дитина.  Нині кажуть, навіть навчений собака не може відчути сторонній запах з вуличного туалету. «Собаки працюють лише в певному температурному режимі , але у нас не було часу обирати температурний режим», – пояснив начальник ГУНП в Одеській області Олег Бех.

У поліцейського час від часу зривається голос, коли він розповідає про останні хвилини життя дівчинки. Та про наругу над її вже мертвим тілом. «Після того як отримав опір, він своїми руками її задушив. Дитину він дійсно намагався зґвалтувати, він її вбив одразу. Скотчем він зв’язав дитині ноги, на голову одягав пакет, на ноги прив’язав каміння. Фактично поглумився над тілом і скинув дівчинку у вигрібну яму», – додає Бех.

Читайте також  У Чехії вбили заробітчанина - сім'я просить про допомогу із поверненням тіла додому (ФОТО)

Підозрюваний відлюдькуватий, хитрий, потайний – йому вдалося спочатку обвести круг пальця навіть досвідчених психологів та поліграфологів. І тільки згодом він став плутатися у своїх розповідях. Більшість часу хлопець проводив за переглядом серіалів про злочини та розслідування. Ретельно сховав усі докази: спалив одяг жертви, вимив місце вбивства хімічними препаратами, тіло втопив у вигрібній ямі, прив’язавши до ніг каміння. А вже ввечері разом із своїми родичами активно долучився до пошуків. Наступного дня абсолютно спокійно спілкувався з волонтерами.

«Як ми вважаємо – він абсолютно осудний. Тактично замітав сліди. Психічно нездорова людина цього не робить», – пояснює начальник ГУНП в Одеській області Олег Бех.

Її ще не похопилися, а дівчинки вже не було на світі. Слідчі визначили, що вже приблизно о третій годині дня вона  була мертвою. Поліція  поширила мапу із маршрутами потерпілої і підозрюваного у день зникнення – посекундно встановили: молодик почав стежити за дитиною на ринку. Біля свого подвір’я опинився на чотири хвилини раніше за неї. Дочекався, поки Даринка опиниться поруч і затягнув до себе в будинок.

Головний мотив злочину –  на сексуальному ґрунті. В поліції кажуть, можуть бути й інші, адже слідство ще триває. Також на тілі дитини виявили рани від ножа або шила. Факт зґвалтування підозрюваний навідріз заперечує. Чекають результатів експертиз. Підозру у  викраденні дитини, вбивстві та нарузі над тілом  йому вже оголосили. Карають за це довічно.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.