«Денег нет, но вы там держитесь»: що дали Криму більш ніж два роки окупації

ккримммм

В березні 2014 року весь світ зіштовхнувся з нечуваним у ХХІ столітті явищем – одна країна силою відторгнула частину території іншої країни. Крим заполонили «зелені чоловічки», пенсіонери влаштовували проросійські шабаші, а молодики «характерної зовнішності» били всіх, у кому їм ввижалися «бандерівці».

Що ж мають ці люди тепер? Більш ніж два роки тому їм обіцяли суттєве підвищення пенсій та зарплат. Проте, за весь час окупації картина суттєво не змінилась. Це визнають самі кримчани. Їхні гроші з’їдає тотальна корупція, інфляція та економічна криза, яка панує в Рашці.

Тим більше, нещодавно стало відомо, що Крємль планує зменшити видатки на Крим вдвічі: з 149,3 млрд рублів до 65,98 млрд. І це – при тотальній інфляції і стрімкому знеціненні «вічно дерев’яного».

Не краща ситуація із бізнесом. Мова не лише про тотальну корупцію, але й про найгірше для підприємця – банальні захоплення та «віджим».

Порушення прав людини на півострові тепер справа буденна. В найкращих радянських традиціях на півострові масово фіксуються порушення прав людини і переслідування за національною ознакою. А роль каральних органів, в першу чергу, грає російське ФСБ. Тільки на початку лютого цього року відбулися обшуки одразу в декількох районах Криму – в будинках кримських мусульман. Протягом доби було затримано 12 осіб, 4-ро з них – під вартою.

Для кримчан є проблемою і виїзд закордон. Світова спільнота не визнає російських паспортів, виданих у Криму. Тому виробляти документи людям необхідно на території України, чому вже заважають росіяни.

Актуальним залишається питання масового будівництва в’язниць.

Найпроблемніший регіон по перевищенню ліміту в СІЗО це Крим, де він перевищений практично в два рази, – стверджують чиновники ФСВП Расєї.

Читайте також  Крим чекає повернення в Україну

До кінця 2016 року в Криму буде закінчено будівництво нового слідчого ізолятора (СІЗО), повідомив журналістам у середу заступник директора ФСВП Валерій Бояринев.

Він зазначив, що в нову федеральну цільову програму закладено будівництво ще одного СІЗО в Криму. Очевидно, що створюють нові ГУЛАГи!

Також, через аномальну спеку на півострові загострилась проблема дефіциту води. Раніше повідомляли, що в Алушті назріває «водяний» бунт. Режим надзвичайної ситуації через проблеми з водопостачанням оголосили у Старому Криму. Споживачів Алушти і Судака сподіваються забезпечити шляхом передачі підприємству «Вода Криму» водопровідного майнового комплексу «Массандри».

Та попри це, в Криму залишилися чимало вірних Україні людей. Вони переконані, що рано чи пізно півострів повернеться під владу Києва.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: