Няня била і катувала дівчинку з ДЦП в Харкові: нові подробиці

Жорстока няня так і не визнала своєї провини

Няня систематично била та знущалася над дівчинкою, яка з дитинства страждає на дитячий церебральний параліч. Після того, як було оприлюднено відео з прихованої камери, 48-річній жінці оголосили про підозру. Прокуратура вимагала покарання у вигляді 5 років, позбавлення волі. Однак суд частково зодовольнив вимоги сторони обвинувачення, повідомляє прес-служба Харківської прокуратури.

Нагадаємо, у березні минулого року, до поліції звернулася мати дівчинки Лариса Сандеві. Вона поскаржилася на те, що няня б’є її дитину, а в якості доказу надала записи с відеореєстратора. Тілесні пошкодження на дитині підтвердила і експертиза.

Жінка не визнавала своєї провини, відмовлялася свідчити, перекладала вину на матір дитини. Дзержинський районний суду Харкова виніс 48-річній обвинуваченій вирок – три роки позбавлення волі.

Зазначимо, що в процесі слідства з’ясувалися шокуючі деталі знущань жінки над хворою 14-річною дитиною. Встановлено, що жінка протягом лише трьох днів березня 2018 року наносила дівчинці численні удари по різних частинах тіла, і з них не менше 30-ти в обличчя.

Жінка вимагала безпорадну дитину виконувати команди, змушувала пити воду, затискаючи носа, штовхала та кидала на підлогу.

Тривожні ознаки помітила мати дитини, яка самостійно виховує дівчинку. На тілі дитини з’явилися синці, раптово відколовся зуб. Дівчинка стала різко реагувати на змахи рук і зажиматися. Тоді Лариса вирішила встановити відеореєстратор у кімнаті, який через певний час загадково зламався. Після ремонту мама дівчинки змогла проглянути кадри і понесла їх в поліцію.

Варто сказати, що жінка з 20-річним медичним стажем допомагала мамі доглядати за дівчинкою протягом року. Лариса Сандеві розповідала, що дитина одразу пішла з нею на контакт, тому вона й вирішила найняти її.

Читайте також  “Не сподобалося, що на подвір’ї гучно грає музика”: на Харківщині чоловік кuнув “коктeйль Молотовa” в альтанку з дітьми

Одразу ж після звернення в поліцію, няня зникла з поля зору а при зустрічі у відділку сказала, щоб Лариса заспокоїлася, мовляв, з ким не буває.

“Ну, прости. У мене був такий настрій. Може, клімакс”, – переказала жінка слова няні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.