Молода прикарпатка терміново потребує допомоги на боротьбу з раком

24-річна мешканка села Фитьків, Надвірнянського району Марія Гаврилюк потребує допомоги на дороговартісне лікування і трансплантацію кісткового мозку.

Кілька місяців тому їй поставили діагноз гострий промієлоцитарний лейкоз ІІ стадії (рак крові). Сім’я не має коштів на лікування, оскільки чоловік після травми став інвалідом ІІ групи. Сама Марія працювала медсестрою в приймальному покої лікарні на Мазепи, а зараз перебуває в декретній відпустці по догляду за дворічною донечкою Теодорою, яка дуже чекає на маму. Батьки в селі також не мають звідки взяти такі великі суми, адже один день лікування зараз обходиться в 12-16 тисяч гривень.

За словами родичів, все почалося восени минулого року, коли в неї з’явилась висипка. Жінка звернулася в лікарню і її лікували від алергії. Коли ж почалися кровотечі, і з’явилися червоні плями на шкірі Марію відправили на лікування до Києва. Там у неї діагностували лейкемію.

Зараз Марія Гаврилюк на лікуванні у Черкасах. Там жінка вже пройшла одну хіміотерапію, а попереду ще дві. Вартість однієї 130 тисяч гривень. Втім необхідно терміново робити пересадку кісткового мозку. Завдяки волонтерам, вдалося знайти клініку в Польщі, яка готова прийняти молоду маму на лікування і трансплантацію. Операція обійдеться у 100 тисяч доларів.

Тож зараз родина збирає кошти на дві хіміотерапії та операцію і благає всіх небайдужих допомогти врятувати молоду маму. Важлива кожна гривня, щоб врятувати життя!

Реквізити для допомоги:

р/р 4149 4391 0674 1535 Гаврилюк М.Р.

тел. 097 672 79 69 – Галина.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.