“Ми абсолютно спокійно про це говоримо”: Дмитро Комаров розповів, що заважало йому будувати стосунки з жінками

Українці продовжують вітати ведучого Дмитра Комарова. який взяв шлюб з “Міс Україна 2016” та відомою телеведучою Олександрою Кучеренко.

За словами Комарова, йому непросто було знайти дівчину, яка б повністю розуміла його роботу, але Сашу він вважає ідеальною.

“Мені непросто було знайти супутницю життя через свою роботу. Півроку моряк плаває десь, не кожна дівчина витримає. Саша — моє золото, яке повністю розуміє це. У нас жодного разу не було розбіжностей щодо того, що я їхав. Зараз також планується від’їзд на кілька місяців, ми абсолютно спокійно про це говоримо. Це не є якась проблемою для нашої родини”, — запевнив Дмитро.

У свою чергу Саша підтвердила, що з розумінням ставиться до роботи чоловіка. та з нетерпінням чекає його додому.

У пари досить велика різниця у віці – 14 років. Проте вони обоє підтверджують, що цього не відчувають. А Дмитро зізнався, що з настільки молодими жінками він не мав стосунків раніше.

“Взагалі немає відчуття, що така велика різниця у віці. Я насправді ніколи не спілкувався близько з дівчатами, настільки молодшими за мене. Але відчуваю себе на рівні з людиною по розуму. Ми абсолютно розуміємо один одного. Нам завжди цікаво разом”, — поділився Дмитро.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.