«За секунду на них футболки погоріли»: трьох львів’ян на Івано-Франківщині вбила блискавка

Троє мешканців Львова – 65-річний, 56-річний та 34-річний – разом загинули від удару блискавки. Негода почалася, коли вони стояли на зупинці у селі Беньківці Рогатинського району на Івано-Франківщині.

Автобусна зупинка, під якою ховалися, мала кілька металевих конструкцій, сама мурована бетоном, інформують “Вікна” з посиланням на “Львівську мануфактуру новин”

Місцеві мешканці кажуть:

«Всі люди приїхали у село автобусом «Львів-Долиняни». Починався дощ, то ж вирішили перечекати негоду на зупинці. Там було п’ятеро людей – подружжя, двоє чоловіків та жінка, яка приїхала зі Львова до матері на вихідні».

Негода тривала півгодини. Люди кажуть, що блискавки вдаряли одна за одною, грому не було чути.

«Здавалося, що блискавки розсікають небо наполовину. Одна з них вдарила у зупинку. Усіх, хто там стояв, повалила на землю. Жінки стояло окремо від чоловіків, їх наче відкинуло ударом, а от хлопці одразу загинули. Коли їх знайшли, то кажуть, аж одяг чорний на них був. За секунду футболки погоріли. Жінок забрали у місцеву лікарню. Одна з них втратила слух, іншій паралізувало ноги»

Люди шоковані трагедією. Місцеві організовуються, якби хоч якось допомогти родичам загиблих. Скоріш за все, всіх хоронитимуть на місцевому цвинтарі у Беньківцях, адже усі загиблі народилися у цьому селі. У 34-річного львівянина Тараса Міська залишилося двоє неповнолітніх дітей.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.