Батько і однорічна донька потонули на очах матері

Рука дівчинки все ще обіймала батька за шию, коли їхні тіла викинуло на берег. Вони намагалися перетнути річку Ріо-Гранде.

На очах у журналістів потонули двоє мігрантів із Сальвадору – батько намагався перетнути річку Ріо-Гранде зі своєю донькою. Про це повідомляє CNN у середу, 26 червня.

Оскар Альберто Мартінез перетнув річку зі своєю донькою, якій залишався всього місяць до дворіччя. Він залишив дівчинку на березі і зібрався повертатися до іншого берега, щоб допомогти своїй дружині. Його донька злякалася, що батько піде, і стрибнула у воду за ним.

Батько почав рятувати дівчинку, але їх понесло сильною течією і вони потонули на очах у матері. Трагедія трапилася ще в неділю, 23 червня, але їхні тіла виявили тільки на наступний день на мексиканському узбережжі річки.

Мати загиблої дівчинки розповіла журналістам, що вони два місяці перебували в Мексиці в неймовірній спеці – температура піднімалася до 45 градусів. Від розпачу сім’я вирішила спробувати перетнути річку.

Фотографія загиблих, знята журналісткою, яка була на місці трагедії, розлетілася по всіх світових ЗМІ. Раніше світ сколихнула фотографія загиблого трирічного хлопчика із Сирії, чиє тіло викинуло на берег у Туреччині.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.