Таких лиходіїв ще треба було пошукати: помер культовий актор, зірка серіалу «Всі жінки відьми» та «Недоторканні»

Найвідомішим фільмом в його кар’єрі став “Недоторканні” і серіал “Усі жінки-відьми” (Зачаровані).

У Лос-Анджелесі, США, помер відомий американський актор Біллі Драго, який прославився своїми ролями в серіалах “Надприродне”, “Зачаровані”, “Крутий Уокер”. Про це повідомляє The Hollywood Reporter з посиланням на представника артиста.

Біллі Драго (Справжнє ім’я Вільям Юджин Берроуз) народився 30 листопада 30 листопада 1945 року в штаті Канзас. Для сценічного псевдоніма він взяв прізвище своєї бабусі, щоб його не плутали з іншими акторами. Після школи він працював каскадером, а потім вступив до Канзаського університету. Багато років працював на радіо в Канаді і в США.

Акторську кар’єру почав в 1979 році. Основне амплуа Біллі Драго – ролі злочинців, маніяків і вбивць. Найвідоміші його ролі – це в фільмі “Вторгнення в США”, “Недоторканні”, “Смертельний коло”, “Місячний поліцейський”, “Захоплення”, “Крутий Уокер”, “Тремтіння землі”, “Майстри жахів”, “Сім мумій “,” Діти кукурудзи: Генезис”. Також відомий за серіалами “Надприродне”, “Всі жінки-відьми”, “Секретні матеріали” та іншими.

Популярність до нього прийшла після фільму Клінта Іствуда “Ім’я йому Смерть”, який вийшов на екрани в 1985 році і був номінований на Золоту пальмову гілку в Каннах. А після фільму “Недоторкані”, де він зіграв дядька Френкі, Драго прокинувся знаменитим. А роль демона Барбаса в серіалі “Усі жінки-відьми” тільки додала йому популярності.

“Я люблю лиходіїв. Я ніколи не збирався бути “хлопцем з сусіднього двор “. Це не той, ким я хочу бути. Але в моїх темних персонажів я намагаюся вкласти трохи хороших хлопців”, – розповів актор в одному з інтерв’ю.

Був одружений на актрисі Сільвані Гальярдо, але в 2012 році овдовів. Його син – Деррен Юджин Берроуз – відомий актор.

Читайте також  “Не дoжилa місяць до 30-ліття”: Під Бахмутом зaгuнула бойова медикиня Яна Рихліцька

Причини смерті 74-річного актора не повідомляються.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.