У Івано-Франківську мама залишила дитину без нагляду на надувному крузі

26 червня 2019 року черговою зміною Івано-Франківської рятувально-водолазної станції в м. Івано-Франківську на міському озері здійснено 6 рейдів моточовном.

SONY DSC

З 11.00 год. до 21.30 год. в районі міського пляжу виставлено рятувальний пост, задіяні 3 рятувальника, веслувальний човен та моточовен. Не допущено до купання в не відведеному місці 16 підлітків та 12 дітей (вік 10-14 років), які були без нагляду дорослих. Не допущено до перепливання озера 4 громадян. Не допущено до плавання на надувному матраці в забороненому місці громадянина з малолітньою дитиною (вік 8 років). З відпочиваючими громадянами та дітьми проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах.

Проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах з громадянкою, яка залишила свою малолітню дитину (вік 8 років) на надувному крузі без нагляду. Проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах з 14 відпочиваючими громадянами, інформує Правда.іф. з посиланням на Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Рятувальниками Івано-Франківської рятувально-водолазної станції надано першу до медичну допомогу дитині 2007 р.н. мешканцю м. Івано-Франківська, який під час купання в не відведеному місці біля «острова кохання» травмував ногу та руку (поріз стопи та долоні склом). Від швидкої невідкладної медичної допомоги відмовився. З ним проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах та відправлено з території водойми додому.

Зафіксовано порушення Правил судноплавства та Правил охорони життя людей на водних об’єктах 3 відпочиваючими громадянами, під час використання прокатного плавзасобу (на громадянах, які знаходились в катамарані відсутні рятувальні жилети). З відпочиваючими громадянами проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил.

Черговою зміною Галицької рятувально-водолазної станції в м. Галич на р. Дністер проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах з громадянином, який втратив контроль за 3 своїми малолітніми дітьми (вік 11-14 років).

Читайте також  ДТП у Франківську: на перехресті Вовчинецької Skoda наздогнала Chery (фото)

Черговою зміною Коломийської рятувально-водолазної станції на міському озері в м. Коломия не допущено до купання в нетверезому стані 4 рибалок. З ними проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах та відправлено з території водойми.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.