НА ОДЕЩИНІ НА НАЙБІЛЬШОМУ ПРОМРИНКУ “7-Й КІЛОМЕТР” ПРОКУРАТУРА ПРОВОДИТЬ ОБШУКИ

Обшуки проходять у рамках провадження про розтрату 10 млн грн.  В Одеській області на найбільшому в Україні промисловому ринку “7-й кілометр” правоохоронці проводять обшуки в рамках провадження про розтрату 10 мільйонів гривень.

385563884

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Одеської області. “Прокуратура Одеської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 263, ч. 1 ст. 206, ч. 1, 4 ст. 358, ч. 5 ст. 191 КК України (незаконне поводження зі зброєю; протидія законній господарській діяльності; підроблення документів; розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем)”, – йдеться у повідомленні.

У відомстві також наголосили, що у слідства є підстави вважати, що представники керівництва підприємства “Промтоварний ринок” розтратили кошти ТОВ на суму понад 10 мільйонів гривень.

“Крім того, перевіряється інформація про підроблення документів щодо зміни керівного складу підприємства та протидію господарській діяльності працівників ринку “7 кілометр””, – додали у прокуратурі. Наразі правоохоронці проводять санкціоновані обшуки у ряді приміщень, у тому числі в адміністративних будівлях підприємства. Як відомо, ринок

“Сьомий кілометр” – найбільший за величиною оптово-роздрібний ринок в Україні  і один із найбільших у Східній Європі. Отримав свою назву на честь того, що розташований на 7-му кілометрі Овідіопольської дороги Одеської області. Читайте також: У Києві палав найбільший ринок Заснований як відкритий ринок у 1989 році. 2006 року торгова площа ринку “7-й кілометр” становила 0,69 км².

Торгові точки розміщені, здебільшого, в контейнерах, що відслужили своє, зібраних в так звані “контейнерні майданчики”, а також у різноманітних павільйонах, магазинах і відкритих торгових місцях. Забезпечує роботою близько 10 000 продавців, ринок відвідує до 150 000 покупців на день. Безпосередній штат підприємства – 1200 осіб (охорона, адміністрація, обслуговувальний персонал). Товар походить переважно з Азії.

Читайте також  Укpaїнцiв, якi xoвaютьcя вiд мoбiлiзaцiї зa кopдoнoм, вapтo пoзбaвляти дoпoмoги нa пpoживaння, дe вoни зapaз пepeбувaють, – Подоляк

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.