Зеленський терміново звернувся до українців через розведення сил у Станиці Луганській: невже перемога?

Президент Володимир Зеленський повідомив розведенні сил під Станицею Луганської.

Зеленський терміново звернувся до українців через розведення сил у Станиці Луганській: невже перемога?

Президент Володимир Зеленський сьогодні, 1 липня звернувся до українців з допомогою відео, яке опублікував на своїй сторінці в Іnstagram. За словами слуги народу, сьогодні відбулося розведення військ під Станицею Луганською з обох сторін.

“Це зафіксувала моніторингова місія ОБСЄ. Я вас всіх вітаю. Мені здається, це перший крок до сталого припинення вогню по всій лінії розмежування, який відбувся завдяки розблокуванню мінського процесу”, – зазначив Зеленський.

Також президент запевнив, що ніколи не буде брехати і обіцяти щось неможливе.

“Хочу попросити вас всіх не піддаватись на паніку і провокації, а дати можливість нашим воїнам виконувати свою складну роботу”, – додав слуга народу.
Надалі протягом кількох днів Місія спостерігала за тим, як військові з обох сторін залишали інші позиції на ділянці розведення. В межах ділянки розведення ВСУ почали проводити роботи по демонтажу передових фортифікаційних споруд і розмінування. А учасники збройних формувань розібрали укриття, прибрали кілька бетонних блоків і приступили до облаштування нової контрольно-пропускний інфраструктури за межами ділянки розведення.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.