Windows 10 Anniversary Update з’явиться 2 серпня

Microsoft може почати оновлювати Windows 10 вже 2 серпня, натомість існує невпевненість у зв’язку з тим, що компанія опублікувала у блозі у вівторок тільки заголовок, написавши “Microsoft анонсує Windows 10 Anniversary Update доступним 2 серпня” і прикріпивши статтю, яка не мала ніякого змісту.

Windows-10

Можливо компанія могла вставити допис через неправильну дату або через іншу причину. Тому достеменно неясно чи справді Microsoft випустить оновлення саме 2 серпня.

Оновлення буде безкоштовним для користувачів Windows 10, але буде коштувати $ 119 для тих, хто збирається оновлюватися з попередніх версій Windows.

Компанія оголосила про Windows 10 Anniversary Update в березні цього року під час щорічної конференції Build і продемонструвала, які поліпшення з’являться з цим оновленням, зокрема використання стилуса з Windows Ink та інші помітні поліпшення для свого браузера Edge. Оновлення також принесе певні поліпшення для Hello і Cortana. Щодо Cortana, то користувачі зможуть внести свої пропозиції через день після оприлюднення, і до того ж, вона буде доступною прямо на екрані блокування. Windows 10, за деякими оцінками, була встановлена на близько 300 мільйонів комп’ютерів по всьому світу. Поряд з ПК і планшетами, Windows 10 Anniversary Update торкнеться й Xbox One та принесе такі функції, як Cortana, універсальний магазин, і фонову музику для ігрової консолі. Пропозиція Microsoft для безкоштовного оновлення для Windows 10 для наявних користувачів завершиться 29 липня.

Компанія була піддана критиці за надто агресивне самооновлення Windows 10, з моменту його випуску в минулому році і, як повідомляється нещодавно, навіть погодилася заплатити $10000 вякості компенсації жінці за оновлення Windows 10 на комп’ютері без її згоди.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.