Попросив подзвонити: затримали молодого прикарпатця-ошуканця

29-річного жителя Івано-Франківщини затримали поліцейські в Житомирі за обґрунтованою підозрою у причетності до шахрайства з мобільним телефоном. Розпочато кримінальне провадження.

Надвечір 30 червня до Житомирського відділу поліції звернувся 21-річний житель Хорошівського району із повідомленням про ошуканство.

“За словами заявника, кілька хвилин тому біля центрального автовокзалу до нього підійшов якийсь чоловік і попросив подзвонити з мобільника, пославшись на проблему зі своїм ґаджетом. Як тільки телефон опинився у руках незнайомця, той втік. Молодий чоловік повідомив прикмети ймовірного правопорушника і напрямок його руху. Отже відповідне орієнтування одразу отримали усі зовнішні наряди, що вартували правопорядок у зазначеному районі міста”, – інформують в поліції.

Схожого за описом чоловіка виявили спільними зусиллями нацгвардійців і оперативників на мосту через залізничні шляхи. Під час поверхневого огляду у, як з’ясувалося, 29-річного жителя Івано-Франківської області поліцейські виявили чужий мобільний. Свою вину чоловік визнав.

Для подальшого з’ясування обставин його доставили до Житомирського відділу поліції. Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством за подібні протиправні дії передбачено покарання – від штрафу і аж до обмеження волі на строк до 3 років.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.