Важкий рок у театрі: в Івано-Франківськ приїдуть Metallica Symphonic Tribute

Нещодавно на сторінці київської концертної агенції “Перекресток” з’явилась інформація щодо можливості приїзду Metallica Symphonic Tribute в Івано-Франківськ. Вперше в історії.

За словами організаторів, вони хочуть, щоб шоу побачили в кожному місті України, але зробити це дедалі важче – зараз проєкт надпопулярний в Європі і менеджмент має свої плани на хлопців, інформує Фіртка з посиланням на Royaltributes.

“Але ми зробимо все можливе, адже тільки з Івано-Франківська ми отримали більше тисячі запитів на цей концерт. Це означає, що публіка дуже зацікавлена, і бажає відвідати цей концерт”, – говорить організатор.

Metallica Symphonic Tribute – це відтворення одного з найбільш відомих концертів гурту Metallica, який оригінальний колектив заграв лише одного разу в житті з симфонічним оркестром Сан-Франциско.

“Ми заграли це шоу у багатьох оперних театрах Європи, і навіть у Моцартеумі в Австрії. Реакція публіки була просто неймовірною! Ми по-своєму “ламаємо рамки”, граючи важкий рок в Оперних Театрах”, – так відгукується Макс Розкрут, соліст проєкту. “До того ж ми всі походимо з України, і грати концерти на Батьківщині для нас особлива честь”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.