Імідж після 40: 5 помилок з волоссям, які заважають виглядати привабливішими і молодшими

Іноді зовнішній вигляд жінки не дотягує до ідеалу через одну маленьку деталь. Величезну роль, звичайно ж, грає стрижка.
Розповідаємо про 5 помилок, які нерідко допускають жінки у віці 40+.

Продовжують фарбувати волосся в темний колір

Навіть якщо ви палко любите темне волосся, спробуйте поглянути на себе з боку або обговоріть це питання з майстром. З віком темні кольори біля обличчя можуть підкреслювати зморшки, робити погляд більш похмурим. Можливо, як варіант, ви зможете перейти на відтінок трохи світліший, але, повірте, ваш загальний вигляд, скоріше, тільки перетвориться!

Носять ту ж стрижку, що і 20 років тому

Колись давно ви після довгих пошуків, нарешті, знайшли свою ідеальну зачіску. Вона вам прекрасно підходить, і з нею ви виглядаєте на всі 100%. Або виглядали кілька років тому? Багато жінок стають заручницями свого образу, плекаючи себе ту, зовсім юну. Якщо в 20 років довге волосся виглядало свіжо і романтично, після 40 воно можуть виглядати безглуздо. Може, настав час для змін?

Зловживають стайлінговими засобами

Намертво “прибите” волосся, яке не ворушиться навіть на сильному вітрі – минуле століття. Така зачіска може навіть додати кілька років. І, навпаки, хвилясте, живе волосся вигідно доповнять образ, додасть запалу і вдихне життя.

Відмовляються від нових віянь в фарбуванні

Нерідко однотонне фарбування виглядає плоско і нецікаво. Сучасні методики здатні оживити волосся, зробити його блискучим і здоровим. Крім того, така техніка, як шатушь, балаяж і інші дозволяють не так часто навідуватися до майстра. Зручно!

Нехтують доглядом

З роками не тільки шкіра стає сухішою, але і волосся, – це факт. Якщо в 20 ви легко обходилися одним шампунем, то після 40, швидше за все, ваша шевелюра вимагатиме застосування важкої артилерії. Правильно підібрані бальзами, маски, спреї і олії поліпшать зовнішній вигляд волосся.

Читайте також  Уві сні до Лариси прийшла дуже вродлива жінка і попросила передати Лесі, що у неї 16 квітня наpoдиться цілком здорова дівчинка. Але щоб дитя­ з’явилося на світ, Леся має піти від чоловіка

А які правила догляду за волоссям закріпилися у вас? Розкажіть нам в коментарях!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.