Забив на смерть у виховних цілях: чоловік жорстоко вбив 7-річного сина

Забив на смерть у виховних цілях: чоловік жорстоко вбив 7-річного сина

Забив на смерть у виховних цілях: на Харківщині чоловік жорстоко вбив 7-річного сина

На Харківщині судитимуть чоловіка, який жорстоко вбив свого сина і бив свою дочку.

Ізюмська місцева прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо 34-річного жителя селища міського типу Шевченкове, який, за даними слідства, жорстоко розправився з семирічним сином. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області.

Чоловікові інкримінують вчинення злочину, передбаченого п. 2, 4 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство малолітньої дитини, вчинене з особливою жорстокістю).

В кінці лютого 2019 року чоловік «виховував» своїх малолітніх дітей. На думку батька, семирічний хлопчик і восьмирічна дівчинка погано себе вели і не слухалися. Лайка перейшла в бійку. Обвинувачений схопив сина і жбурнув його на металеву стійку ліжка. Дитина вдарилася тім’яної частини голови. Майже відразу травмований хлопчик почав скаржитися на сильний біль. Його нудило, йому було важко ходити, тому що його хитало.
Однак «вихователь» не викликав «швидку» і забороняв робити це дружині. Дитина слабшав і вже не вставав з ліжка.

Лише на п’яту добу до сім’ї прийшли гості. Вони побачили, що з дитиною не все гаразд і викликали лікарів. Однак медики, які приїхали за викликом, констатували смерть хлопчика. За даними судово-медичної експертизи дитина отримала черепно-мозкову травму з численними крововиливами, перелом лінійного зводу черепа з подальшим набряком головного мозку.

Слід зазначити, що сім’я загиблого першокласника перебувала на обліку в місцевій службі у справах сім’ї та молоді, оскільки глава сім’ї вже мав судимість за нанесення тяжких тілесних ушкоджень старшої дочки (ч. 1 ст. 121 КК України). Коли дівчинці ще не виповнилося чотири роки, батько також виховував її побоями. Він кілька разів ударив доньку в живіт. Вона отримала травму у вигляді розриву одного з внутрішніх органів.

Читайте також  “Україні загрожує нове вторгнення”: на Заході розповіли про неочікувані плани Путіна

Зараз на вимогу прокуратури батько знаходиться під вартою. Максимальна санкція статті передбачає довічне позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.