“Заздрять, тому і судять. Не витрачайте час”: Олена Зеленська викликала справжній фурор своїм фото

Дружину президента Володимира Зеленського, Олену, визнали кращою першої леді

“Заздрять, тому і судять. Не витрачайте час”: Олена Зеленська викликала справжній фурор своїм фото

Український блогер Михайло Шнайдер звернув увагу на скандал навколо одягу, яку дружина гаранта одягнула у Канаді. На своїй сторінці в Facebook він порівняв всіх перших леді показав очевидні переваги Олени.

Посада президента накладає важкий відбиток на долю людини. Зокрема, люди приділяють багато уваги президентським дружинам, які часто супроводжують своїх благовірних в робочих поїздках і офіційних прийомах. Один з таких став приводом для скандалу. У соціальних мережах активно обговорюється візит президента Володимира Зеленського та його дружини Олени в Канаду.

Так першу леді України звинуватили в порушенні дрес-коду, за регламентом якого, ні в якому разі не можна з’являтися на ділових зустрічах у відкритому взутті. Перша леді з’явилася на в канадському аеропорту в класичному чорному комбінезоні і босоніжках. Багатьом такий вибір здався неприйнятним. При цьому вони нагадали про незмінно витонченому стилі Марини Порошенко – дружині п’ятого президента.

Втім, Михайло Шнайдер з такою оцінкою не погодився. Він підтримав Олену Зеленську і осадив критиків, запропонувавши наочно порівняти перших леді за всю історію України:

“Любителі шоколаду, просто цілодобово безперервно критикують дружину нашого Президента. То їм не подобається її плаття, то взуття, то вираз обличчя. А особисто я вважаю, що у нас просто прекрасна перша леді. Красива, стильна і витончена. Просто уважно подивіться на це фото, і зробіть потрібні висновки…”

Після цього багато користувачів похвалили Олену Зеленську за прекрасну зовнішність. Вони порадили не звертати увагу на недоброзичливців:

“Красу дану Богом не відняти. Дай же Господи цій жінці-дружині президента – мудрості і терпіння. І при цьому залишитися такою ж людяною”; “І придивлятися не треба витончена красива ніжна, стильна, завжди усміхнена”; “Заздрять, тому і судять. Не витрачайте час на заздрість, займіться собою!”; “Заздрість порохоботов!!! Молода, красива, скромна жінка!”; “Зеленська – найкраща перша леді”; “Нууу критикувати кого то, та ще й за одяг, багато ж розуму нетреба, правда? Так навіщо звертати уваги на убогих? У багатьох постах проти сім’ї Зеленського відчувається заздрість і страх. І не здивуюся коли ці амеби переключаться на святое- маленьких їхніх дітей“; “Інтелектуальна обояшка!”.

Читайте також  «Моя прекрасна няня» паралізована: у соцмережі «злили» останні світлини зірки (ФОТО

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.