«Терміново потрібна операція»: Помилка лікаря мало не коштувала Таїсії Повалій життя

Таїсія Повалій зізналася, що мало не померла через помилку лікаря.

Свою першу і єдину дитину, сина Дениса, Таїсія Повалій народила від першого чоловіка Володимира Повалія ще в 1983 році. Через рік співачка дізналася, що знову вагітна, але маленька дитина на руках і нова робота змусили відмовитися співачку від другого спадкоємця.

Коли вона дізналася про вагітність, то вирішила піти на аборт. Для цього артистка використала спеціальні уколи, які повинні викликати викидень, але замість цього у неї утворилася позаматкова вагітність.

«Я впала вдома і втратила свідомість. Прокинулась вже на носилках, коли мене виносили з дому. Потім пам’ятаю, що почула голос хірурга, що необхідно терміново відправляти мене на операційний стіл. Потім лікар прийшов в палату і сказав: «Дівчинка, ти народилася в сорочці. Ще б дві години і тебе не врятували», – говорить українська співачка.

Також Повалій розповідає, що її стан став критичним не через уколів, а через те, що лікар не побачив позаматкову вагітність.

«Так, я робила ці уколи і через них у мене відбувалися неприємні процеси в організмі. Тоді я пішла до лікаря, але вона не побачила позаматкову вагітність і просто відправила мене на аборт. Мене почистили, а ввечері я вже впала без свідомості. Так що уколи тут ні при чому, плід вже був великий»,
– розповіла Повалій.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.