З Прикарпаття депортують грузина-порушника

Чотири роки тому 29-річний громадянин Грузії авіарейсом Тбілісі-Київ прибув в Україну одружуватися. В українській родині прийняли його за зятя, але вже за три місяці чоловік зійшов з рушника щастя ( шлюб було розірвано), натомість став на явно злочинний шлях.

 

За цей час іноземець втратив підстави для законного перебування на території України, а невдовзі нелегального мігранта затримали за обґрунтованою підозрою у вчиненні кваліфікованих тяжких злочинів — грабежів та крадіжок, — повідомляє Бліц-інфо з посиланням на пресслужбу управління ДМС в Івано-Франківській області.

Засуджений відбував покарання у виправній колонії на Івано-Франківщині, звідки вчора звільнився, але, судячи з характеристики, зарекомендував себе людиною, не схильною до законослухняності.

Більшою мірою про це відомо оперативникам УСБУ та поліції, у взаємодії з якими працівники міграційної служби Івано-Франківської області допровадили вчорашнього в’язня до суду, а відтак на виконання судового рішення — до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які тимчасово перебувають в Україні.

Подальша доля нині 33-річного громадянина Грузії — примусове видворення у країну походження з забороною в’їзду в Україну на певний термін.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.