На Прикарпатті 59-річна жінка під час застілля вбила односельця (Фото)

Працівники карного розшуку поліції Прикарпаття оперативно затримали 59-річну жительку Надвірнянського району, яка вчинила умисне вбивство односельця, нанесла ряд смертельних ударів ножем у життєво важливі ділянки тіла – грудну клітку та живіт.

У понеділок, 8 липня, близько 13:30 год на лінію служби «102» надійшло повідомлення про те, що в с. Чорні Ослави, Надвірнянського району на одній із вулиць в житловому будинку виявили мертвого чоловіка. Ним виявився 65-річний місцевий житель, пише – Галка.

З’ясувалося, що приміщенні будинку під час розпивання алкоголю зловмисниця смертельно вдарила потерпілого ножем у грудну клітку та живіт. Поліцейські встановили причетність до скоєння умисного вбивства 59-річну місцеву жительку.
Правоохоронці затримали її в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі розпочали кримінальне провадження, передбачене ч.1 Ст. 115 Кримінального кодексу України. Покарання за вказаний злочин передбачає до 15 років позбавлення волі.

На даний момент вирішується питання про оголошення їй підозри та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Проводяться слідчі дії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.