Водій франківської маршрутки обізвав пасажирку, дісталося й чоловікові, який заступився за неї (фото+відео)

Конфлікт виник в Івано-Франківську між жінкою та водієм автобуса №28.

 

Про це написав у соцмережі Фейсбук очевидець Volodymyr Prudnikov-Roshko.

“Мав прекрасну поїздку щойно. Перехрестя Мазепи – Гординського та Довженка (навпроти храму), 21:00, маршрут №28 (АТ0971АА)”, – розповідає Volodymyr Prudnikov-Roshko.

Водій виганяв з автобуса пані, що надала водію всі документи, котрі гарантують їй право безоплатного проїзду (третя група інвалідності; посвідчення інваліда + картка Івано-Франківця).

У шквалі емоцій, водій спершу шукав закони, які забороняють пільговий проїзд саме цій категорії населення, та просив пасажирів зачитати жінці, хто саме має пільги при безоплатному проїзді, із роздруківки, наліпленої у файлику на склі маршрутки. Де пише, що третя група інвалідності – має право на безкоштовний проїзд.

Жінка викликала поліцію, адекватно пояснювала ситуацію, їй копи передзвонювали, але, поки доїхали до кільця Чорновола, патрульних ще не було.

“Пані на Сільпо вийшла, а в собі в плечі отримала тираду з матів десь на дві хвилини, та, в кінці, всім відомий жест рукою із пред’явленням середнього пальця. По дорозі із Сільпо в напрямку кільця Чорновола, пан водій (певно, через емоції) ніяк не міг стримати свого гніву за ті шість гривень (чотири хвилини зупинки на Заравшані, я перепрошую!), і нецензурно (були присутні не зовсім зрілі особи в салоні), обговорював пані, що хотіла безкоштовно користуватись його послугами як водія. Я в якийсь момент спробував якось припинити потік цієї нецензурщини, бо вуха в’януть, але де би то помогло, + отримав сердечний “фак” в дзеркало мені особисто. Який щирий чоловік”, – додає очевидець.

Чоловік звертаєтьсч до міського голови та до Управління транспорту та зв’язку з’ясувати ситуацію та вплинути на хамовитого водія.

Читайте також  Вечірні притрафунки: у центрі Франківська трапилася ДТП. ФОТО

Світлина від Volodymyr Prudnikov-Roshko.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.