Московія знову йде на провокації, а українська влада їх “не бачить”

Московія вчергове вдалася до провокації, а президент України Володимир Зеленський вчергове засвідчив повну байдужість і некомпетентність у питаннях державної безпеки.
Таку думку під час візиту до Івано-Франківська висловив свободівець Руслан Кошулинський.

news-image: Кошулинський: Московія знову йде на провокації, а українська влада їх "не бачить"

“Про це свідчить вчорашня московська провокація у Чорному морі. Держава зобов‘язана була зреагувати на неї негайно. І не зреагувала. Бо Верховний Головнокомандувач у цей час влаштовував базарні скандали в містечку під Києвом… Нема скликання РНБО та Генерального штабу. Нема дипломатичної ноти на адресу Москви. Якою взагалі буде морська політика України? Президент узагалі в курсі, що означає це словосполучення?

А шо ми маємо натомість? Колаборанти домовляються про телеміст з ворогом, бо “нада пагаваріть”. Ворог нас постійно провокує, і дивиться, чи піддаємось. І йде на нові провокації, не побачивши відповідної реакції суспільства та влади. Тому націоналісти пікетували адміністрацію президента, бо верховний головнокомандувач немає права закривати на це очі. В світі поважають лише сильних – сильних зброєю, переконаннями, союзниками. Якщо українська влада буде робити вигляд, що цих провокацій нема, що ворога не існує, то Московія буде постійно зазіхати на нашу територію. Вони будуть усіма можливими методами намагатися нас поглинути, притиснути. Тому має бути покарання за співпрацю з ворогом. Має бути роз’яснення у суспільстві, що про діалог не може бути мови, поки українські території захоплені, поки українці гниють в московських тюрмах
Бо зараз Україна ніби визнала Росію агресором. Але нема покарання, для тих, хто це заперечує. Не відбирають ліцензії у каналів, які працюють на ворога. Так тривати вічно не може, бо Московія буде продовжувати зазіхання на українську територію і українську державність. Тому у парламенті і має бути пронаціоналістична більшість. Ті, хто зможе дати гідний відсіч ворогу”, – впевнений Руслан Кошулинський.

Читайте також  Померла улюблена вчителька кількох поколінь, яка викладала у гімназії Івета Ізеївна Воскобойник

Нагадаємо, 10 липня корабель Чорноморського флоту РФ зайшов у зону Чорного моря поблизу Одеси, де в межах військово-морських навчань Україна-НАТО відбувалися артилерійські стрільби. Усіх мореплавців заздалегідь попередили, що район закрито. Але росіяни знехтували цим повідомленням. Очевидно, аби розв‘язати конфлікт з учасниками навчання, залякати інші причорноморські держави, а також продемонструвати, що готові посилювати активність свого флоту в цьому регіоні, аби у перспективі встановити торгівельну блокаду українських портів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.