Іванофранківці можуть їздити в Одесу за 100 гривень

ПриватБанк спільно з MasterCard запустили літню акцію «Квитки в Одесу від 100 грн», яка діє з 1 липня 2016 до 31 липня 2016.

99653325

Кожен івано-франківець, віком понад 16 років, який є власником платіжних карток MasterCard всіх типів, емітованих ПриватБанком, може прийняти участь в акції.

 

Стати учасником акції можна в два кроки: налаштувати мобільний додаток Privat24 для смартфонів (Android (версія 5.11.01) або iOS (версія 10.0.0.3) та придбати в мобільному додатку 1 та більше квиток на поїзд з картки MasterCard ПриватБанку в період акції з будь-якої станції відправки до станції прибуття «Одеса-Головна» за акційною ціною 100 грн. Пільги на акційні квитки не поширюються та поверненню квитки не підлягають.

 

Акційна ціна встановлюється автоматично всім клієнтам, які виконали умови акції, і відображається в інтерфейсі під час вибору місця у вагоні.

 

В акції будуть брати участь квитки, номінальна вартість яких не перевищує 280,00 грн. Якщо у вибраному поїзді немає місць, квитки на які доступні для участі в акції, то акційна ціна на них не поширюється. За період акції можна придбати лише один акційний квиток.

 

Клієнти можуть отримати детальну інформацію за тел. 3700 (цілодобово, безкоштовно з мобільних телефонів) або на pb.ua/chat.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.