Зеленський попросить Гройсмана про звільнення ще одного топ-чиновника

В. о. голови Одеської ОДА Світлана Шаталова повідомила Володимира Зеленського про корупцію в Укртрансбезпеці. Президент України у відповідь заявив, що подзвонить Володимиру Гройсману та попросить про допомогу.

Йдеться про голову Державної служби України з безпеки на транспорті Михайла Ноняка, повідомляє “Укрінформ”.

Зокрема, Світлана Шаталова розповіла, що внаслідок проїзду по відремонтованих дорогах перевантажених автомобілів асфальт не витримує, а керівництво Укртрансбезпеки покриває інспекторів-корупціонерів.

У нас є докази, що корумповані інспектори Укртрансбезпеки допускають проїзд на відремонтованих автотрасах до морських портів Одещини великовантажних автомобілів. Один із них перевозив вантаж вагою понад 200 тонн, що є неприпустимим. За пропуск перевантаженого автомобіля платять інспекторам таксу в 1 тисячу гривень,
– заявили в. о. голови Одеської ОДА.

Заступник міністра інфраструктури Володимир Лавренюк заявив, що було вже 3 подання про звільнення голови Укртрансбезпеки Михайла Ноняка.

“На жаль, недавно його було відсторонено лише на три місяці, поки тривало чергове розслідування”, – розповів Лавренюк.

До слова: Зеленського обурив міністр, який пропустив нараду через участь у виборах

Якщо є одразу 3 подання, то я сьогодні ж зателефоную прем’єр-міністру і дуже його попрошу допомогти зі звільненням пана Ноняка,
– сказав Зеленський.

Що зробив Зеленський під час робочих візитів на Одещину та Херсонщину?13 липня, під час своєї поїздки в Одесу, Президент України Володимир Зеленський наказав подати у відставку “Ви вважаєте, що я – ідіот”: Зеленський наказав звільнитися голові ДФС голові ДФС Олександрові Власову. Причиною стала відмова останнього звільнити керівників митниць західних областей.

У тій же Одесі Володимир Зеленський заявив, що призначення призначення Андрія Андрейчикова головою Одещини відкладається і буде проведено конкурс Зеленський передумав призначати головою Одещини Андрейчикова: що про нього відомо .

Читайте також  На AliExpress продають Зеленського на футболках, чашках і чохлах – фото

Крім того, глава держави попросив мера Одеси Зеленський попросив Труханова про безкоштовний в’їзд в Одеський порт Геннадія Труханова про забезпечення безкоштовного проїзду на територію Одеського порту.

Згодом президент відправився на Херсонщину, де представив нового керівника обласної державної адміністрації Юрія Гусєва.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.