У ДТП під Миколаєвом загинув черкащанин з двома дітьми (фото/відео)

Близько пів на першу годину ночі 17 липня у Миколаївській області сталась смертельна ДТП. В результаті лобового зіткнення легковика й автобуса загинули три особи – чоловік та двоє дітей з Черкащини. Вижити вдалось лише їхній мамі, але зараз їй необхідна допомога небайдужих.

Як інформує “Обозреватель”, фатальна аварія відбулась на автодорозі Миколаїв – Благовіщенськ біля села Лукашівка. Легковий автомобіль “Citroen Berlingo” зіткнувся з автобусом “Neoplan” сполученням “Залізний порт – Шепетівка”.

Від удару легковик перетворився на купу металу, автобус з’їхав з дороги в поле.

У результаті від отриманих травм на місці загинув водій “Citroen”, 35-річний Віталій Веретельник із 7-річною донькою Ріаною та 11-річним сином Інілем. Вижити вдалося лише матері дітей Вікторії Веретельник, яка, за даними ДСНС у Миколаївській області, отримала травми голови, тулуба і перелом ключиці. Постраждала сім’я – з Черкаської області. Відомо, що вони їхали в напрямку Миколаєва.

Пасажири і водії автобуса в ДТП не постраждали.

Обставини подій встановлює слідство. Як повідомили журналістам у поліції, попередньо правила руху порушив водій легкового авто, який виїхав на зустрічну смугу.

Зараз Вікторія Веретельник перебуває у лікарні у важкому стані. Їй необхідні кошти на лікування та похорон рідних. Небайдужих просять допомогти.

Номер картки ПриватБанку мами Вікторії: 5168 7573 5206 8805 – Кірієнко Анна Іванівна.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.