На Прикарпатті будують унікальний водноспортивний комплекс

У Коломиї на Прикарпатті триває будівництво унікального водноспортивного комплексу. Про це повідомляє dzerkalo.media.

Результат пошуку зображень за запитом "На Прикарпатті будують унікальний водноспортивний комплекс"

До кінця 2019 будуть виведені стіни та покриття будівлі нового водноспортивного комплексу “Н20”. Наразі всі фундаментні роботи виконані.

Чому проект унікальний?
Проект “Н20” в Коломиї – унікальний для України, адже будується ціла тренувальна база для спортсменів. Тут зможуть проводити підготовку до змагань зі спортивного та синхронного плавання, водного поло та веслування на каное. Також облаштують зали для боксу, боротьби, єдиноборств, силової підготовки в тренажерному залі. Буде й можливість займатися волейболом, баскетболом, гандболом, міні-футболом та іншими видами спорту.

Водночас, у Києві виготовляють металоконструкції для майбутнього водноспортивного комплексу. Їх мають транспортувати в Коломию та розпочати встановлення вже найближчим часом – наприкінці липня.

Скільки коштує будівництво?
Загальна вартість будівництва – майже 300 мільйонів гривень. Минулого року підрядники освоїли майже 60 мільйонів, зокрема на підведення комунікацій. Цього року на об’єкт передбачено майже 95 мільйонів, розповідає заступник міського голови Коломиї Олег Дячук. Усі кошти – з державного бюджету. Надходять вчасно, тож і роботи тривають безупинно.

На будівельному майданчику працює 25 осіб – монтажники, бетонувальники, а також 6 одиниць техніки. Роботи йдуть у плановому режимі. Об’єкт має бути зведений і зданий у 2020 році.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.