Франківчани обурені перекриттям центру міста через агітаційну ходу (фото)

Мешканці Івано-Франківська обурені перекриттям центральної частини міста (вулиці Незалежності та прилеглих до неї) через ходу, яку організувати представники “Свободи” з нагоди проголошення Декларації про суверенітет України.

На чолі ходи були: секретар міської ради і в той же час кандидат у нардепи Оксана Савчук, міський голова Руслан Марцінків, депутат і також кандидат по ОВК 84 “свободівець” Василь Попович та один із провідних політиків “Свободи” Руслан Кошулинський.

Учасники ходи відкрито агітували за Оксану Савчук та несли у руках плакати з написами “Любиш Франківськ. Підтримай Оксану Савчук. Команда Марцінківа”.

До слова, вже тиждень міський голова Руслан Марцінків на своїй офіційні сторінці у соцмережі Фейсбук агітував франківців взяти участь у “святковій” ході, яка закінчилася концертом гурту Гайдамаки.

“Запрошуємо на масштабну ходу з нагоди проголошення Декларації про суверенітет України спільно з кандидатом від ВО “Свобода” – Оксана Савчук!”, – йшлося у дописі.

Мешканців міста обурив той факт, що через ходу-агітацію у годину пік (18.00), міська влада дозволила перекрити центральну вулицю міста, що надзвичайно ускладнило рух транспорту та створило для мешканців міста багато незручностей.

Франківці пропонують альтернативний маршрут подібним заходам: парк Шевченка-Вічевий майдан (вулицею Шевченка).

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.