Франківець вкрав з валютного обмінника 60 тисяч гривень

За повідомленням про крадіжку грошей правоохоронці провели пошукові заходи, в ході яких встановили особу підозрюваного. Ним виявився працівник цього ж пункту обміну валют, який пропрацював у роботодавця два тижні.
100_shtuk (36)

А викрав він із каси 60 000 гривень, які витратив на свій розсуд. Із цим повідомленням до чергової частини Івано-Франківського відділу поліції звернувся 43-річний франківчанин.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції, яка не виявила слідів взлому чи інших пошкоджень. Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до крадіжки грошей може бути причетний працівник. Опираючись на обґрунтовані докази вилучених слідів з місця події правоохоронці встановили зловмисника. Молодик зізнався, у вчиненні крадіжки та «виправдовував» свій вчинок потребою коштів для дозвілля.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За вчинене кримінальне правопорушення передбачена відповідальність у вигляді штрафу або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі до трьох років.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.