ФК “Калуш” переміг юніорів львівських “Карпат”

Матч з юніорами львівських “Карпат” став передостанньою репетицією футбольного клубу “Калуш” напередодні старту в новому футбольному сезоні.

Заявковий період у змаганнях під егідою ПФЛ ще триває, тож, не дивно, що в першому таймі матчу проти “зелено-білих” наставник калушан Василь Качур перевірив у грі велику кількість потенційних новачків, серед яких були і добре знані калуським шанувальникам футболу виконавці, інформують “Вікна” з посиланням на пресслужбу ФК “Калуш”.

Усе ж забиті м’ячі не змусили себе довго чекати: вже на шостій хвилині поєдинку потенційний новачок «червоно-чорних» завершив «домашню заготовку» після розіграшу гострого штрафного і відкрив лік голам у матчі. Одним із найпомітніших на полі був Владислав Танчин. Саме він став співавтором другого взяття воріт: верхову подачу Владислава замкнув ще один потенційний новачок — 2:0.

У другому таймі склад «Калуша» прийняв більш боєздатний та звичний вигляд, та збільшити рахунок ні Данилові Книшу, ні Володимиру Савошку не вдавалось. У підсумку, 2:0 — «Калуш» перемагає на домашньому «Хіміку».

Уже сьогодні на команду Василя Качура очікує заключне протистояння літнього підготовчого циклу: на стадіоні «Хімік» калушани поміряються силами з першоліговим «Агробізнесом». Початок матчу — о 17:30.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.