Порядок на виборах вперше охоронятиме авіація (фото+відео)

До складу Єдиної системи авіаційної безпеки МВС увійшли співробітники різних відомств. Загони будуть забезпечувати оперативне реагування на будь-які порушення виборчого процесу в різних регіонах держави.

Інструктаж особового складу провели 20 липня, провели перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, глава Нацполіції Сергій Князєв та командувач Нацгвардії Микола Балан.

За словами Сергія Ярового, міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим було прийнято рішення для забезпечення правопорядку під час виборів залучити спецпідрозділи авіапідтримки парку МВС. Відтак створено потужні резерви з числа співробітників Нацполіції, Нацгвардії, рятувальників та прикордонників.

Сергій Яровий зазначив, що зведені загони вже неодноразово успішно виконували завдання різної складності, в різних ситуаціях, і в різній обстановці.

«Залучення до чергування зведених загонів авіапідтримки дасть змогу оперативно реагувати на всі порушення під час виборчого процесу. Це потужні резерви реагування на всі виклики, які можуть виникнути в ході виборів. Вони розраховані для зменшення часу переміщення особового складу до місця події. Тому наша реакція на всі порушення, спроби дестабілізації ситуації, провокації буде миттєвою», – наголосив Сергій Яровий.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.