Масштабне ДТП на Прикарпатті: зіткнулися 5 машин

Вчора, 20 липня, на Снятинщині трапилась масштабна дорожня пригода.

Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Результат пошуку зображень за запитом "дтп"

Близько 13 години в селі Орелець Снятинського району, житель міста Чернівці, керуючи автомобілем Ford Siera, здійснив зупинку та стоянку даного автомобіля, на проїжджій частині. Через це змусив інших учасників різко гальмувати та змінювати напрямок руху, що призвело до ДТП.

Відомо, що житель села Колінківці, Хотинського району, Чернівецької області, керуючи автомобілем Mercedes-Benz sprinter, не дотримався безпечної дистанції, та здійснив зіткнення із вищевказаним автомобілем.

В свою чергу, ще один житель села Колінківці, керуючи автомобілем Mercedes-Benz sprinter, не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення із Mercedes-Benz sprinter.

В цей час 36-річний водій, житель Республіки Молдови, керуючи автомобілем Volkswagen Caravelle, не обрав безпечної дистанції та здійснив зіткнення із вище вказаним автомобілем. Після чого виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2104».

Водія автомобіля “ВАЗ”доставили в Снятинську ЦРЛ для проходження рентгенівського дослідження. Потерпілого було обстежено та встановлено діагноз: перелом головки променевої кістки правої ноги.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.