Моторошна ДТП: Водій мікроавтобуса переїхав жінку на очах у її доньок

Моторошна ДТП: Водій мікроавтобуса переїхав жінку на очах у її доньок

Моторошна ДТП на Львівщині: Водій мікроавтобуса переїхав жінку на очах у її доньок

На Львівщині внаслідок наїзду мікроавтобуса загинула 42-річна жінка.

Як повідомила начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, смертельна автопригода сталася близько 06.50 у неділю, 21 липня, на зупинці громадського транспорту у гірському селі Козьова.

19-річний водій мікроавтобуса «Рено», мешканець Сколівського району, виїхав за межі проїзної частини на зупинку громадського транспорту де скоїв наїзд на 42-річну місцеву жительку та двох дітей. Після цього автомобіль з’їхав у кювет та перекинувся.
«Отримані жінкою травми виявилися несумісні з життям, вона померла. Дві її доньки, віком 12 та 14 років, з місця пригоди доставлені в лікарню. Їм надається медична допомога, встановлюються діагнози», – повідомила Добровольська.

Водій мікроавтобуса не постраждав. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті передбачає покарання до восьми років позбавлення волі.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про затримання водія транспортного засобу в порядку ст. 208 КПК України. Призначено експертизи з метою встановити, чи перебував водій мікроавтобуса під дією алкоголю, або наркотиків.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.