Зеленський видав указ, який покращить розвиток Карпатського регіону

Президент України Володимир Зеленський підписав указ щодо стимулювання економічного та туристичного розвитку Карпатського регіону.

Про це повідомляється на офіційній сторінці президента України.

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ «Про розвиток регіону українських Карпат» (№ 543/2019). Документ спрямований на стимулювання соціально-економічного розвитку, підвищення інвестиційної привабливості, розбудови рекреаційного, туристичного та етнокультурного потенціалу регіону українських Карпат.

Глава Держави зобов’язав Кабінет Міністрів України протягом двох місяців затвердити Державну програму розвитку регіону українських Карпат на 2020–2022 рр. з урахуванням Концепції розвитку гірських територій українських Карпат. Також, згідно з текстом указу, Уряд повинен передбачати у проєктах закону про Державний бюджет України на 2020-й та наступні роки видатки, необхідні для реалізації цієї держпрограми.

Відповідний указ опублікований 22 липня 2019 року.

Нагадаймо, президент України Володимир Зеленський видав УВз “Про призначення стипендій президента України для видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерів”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.