Калуш тепер має більше підшефних військових частин

Шефство над військовими часинками передбачає допомогу у розв’язанні соціально-побутових проблем, задоволення культурних і духовних потреб військовослужбовців.

23 липня виконавчий комітет Калуської міської ради затвердив проект рішення «Про шефство над 3-ою патрульною ротою військової частини 1241, військовими частинами А2637, А4604 та Калуським об’єднаним міськимвійськовим комісаріатом». Над ними, за винятком військової частини А4604, Калуш мав шефство і раніше, повідомляють “Вікна”.

Як пояснив начальник управління надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення Ігор Головатчук, Калушу додали нову військову частину відповідно до розпорядження Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, військова частина А2637 Військово-Морських Сил Збройних Сил України дислокується в Очакові. А нова підшефна Калуській міській раді військова частина А4604 — радіотехнічний батальйон, який дислокується в Івано-Франківську. Батальйон здійснює цілодобове бойове чергування з охорони повітряного простору держави, забезпечує польоти бригади тактичної авіації та здійснює контроль за польотами цивільної авіації.

Міською програмою профілактики злочинності, співробітництва із силовими структурами та громадськимиформуваннями на 2019 рік для допомоги 3-ій патрульній роті військової частини 1241 передбачено понад 354 тисяч гривень, для військової частини в Очакові та міського військкомату — по 50 тисяч гривень. Для допомоги новим підшефним частинам поки що коштів не передбачено.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.