Калушанин Олег Марусяк: Пішов у політику, бо було соромно перед дітьми

Калуш у новому складі Верховної Ради представлятимуть двоє його мешканців: Едуард Прощук та Олег Марусяк.

верховна радаолег марусякслуга народу

Керівник приватних підприємств «Каретний двір» і «Гаразд» Олег Марусяк став народним депутатом за списком партії «Слуга народу» під номером 51, повідомляють “Вікна” з посиланням на “Нафтохімік-Калуш”.

Олег Марусяк народився в 1968 році в місті Чернівці, в школу пішов уже в Калуші, куди з батьками переїхав у 1975 році. Після закінчення школи вступив на фізичний факультет Чернівецького державного університету, але за спеціальністю працював мало, бо вже з 1993 року став займатися підприємницької діяльністю. Олег Марусяк розповідає:

“У жодній партії я до цього часу не перебував і участі у виборах не брав. До активної участі в політичному житті, і виборах зокрема, мене спонукали мої два сини Валентин та Владислав, і дочка Соломія. Вони вже не хочуть жити за старими порядками та миритися з тим, що країною управляла влада, яка фактично протягом десятиліть не міняється. Мені десь було навіть соромно перед ними, а тому, дізнавшись, що Володимир Зеленський дав згоду балотуватися на посаду Президента країни, вирішив допомагати йому і його політичній силі”.

Але в Калуші мало кому було відомо, що Олег Марусяк є активним прихильником партії «Слуга народу». На це новообраний депутат зазначив:

“Я працював у команді та здебільшого в центральному та східному регіонах України. В такому підході до ведення передвиборчої агітації теж є свої плюси”.

Олег Марусяк вважає, що слід все зробити для того, аби калуські, як малі, так і великі підприємства були забезпечені роботою.

“Хотів би працювати і запропонувати певні зміни в діючу нині податкову систему. Вона потребує серйозного реформування. Та в якому Комітеті Верховної Ради я б не працював, про Калуш, який став насправді мені рідним, я ніколи не забуватиму і всіляко допомагатиму громаді міста, а також Едуарду Прощуку, якому люди висловили особисту довіру”.

Читайте також  Викинула хабар через огорожу: у "Слузі народу" відреагували на скандал щодо нардепки Марченко

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.