В аварії у Чехії загинула жінка з Івано-Франківщини (ФОТО)

Нещодавно, між населеними пунктами Прічіна та Петровіце у Чехії трапилася дорожньо-транспортна пригода між поїздом та мікроавтобусом, у якому перебували українські заробітчани.

За інформацією чеських правоохоронців, водій мікроавтобусу не відреагував на заборонені сигнали світлофору на залізничному переїзді і спробував проскочити його швидше за поїзд. У результаті, йому це не вдалося і він здійснив зіткнення з “рейковим автобусом”. Внаслідок ДТП загинула жінка, пише Мукачево.нет.

У Посольстві України в Чеській Республіці журналістам інформацію підтвердили, з уточненням, що жінка була з Івано-Франківської області. Також в ДТП постраждав 20-річний хлопець із Закарпаття. Про останнього повідомили рідні у соціальних мережах:
“Так, у цьому районі відбулося ДТП. Жінка, що загинула, була з Івано-Франківської області, Консульство України знаходиться в контакті з її близькими. Решта постраждалих – зі Закарпатської області”, – зазначили у посольстві.

Редакції Mukachevo.net вдалося зв’язатись з консулом Посольства України у Чеській республіці Валерієм Борисовим, який поділився інформацією про постраждалих у ДТП українцях.

За словами Валерія Борисова, варто уточнити, що аварія сталась ще 13 липня, тому з того часу більшість постраждалих вже не у лікарні.

“Ми надали повний супровід по цьому ДТП. Постраждалі всі українці – один водій та чотири пасажира. На жаль, одна людина загинула. Її тіло ще 18 липня переправили на Батьківщину. Станом на сьогодні, двох громадян вже виписали з лікарні, ще один знаходиться на лікуванні – його життю нічого не загрожує і він йде на поправку”, – розповів консул.

Що стосується постраждалих, серед них була ще й дитина. Вона два дні знаходилась у лікарні, але її теж вже виписали. Також, за інформацію поліцейських із Чехії, водій після скоєння аварії намагався втекти з місця подій.

Читайте також  Прикарпатець вкрав 58 тисяч у товариша, який загинув у страшній аварії

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.