Красуню Діану Хріненко ховають у відкритій труні, ридає вся Україна: «Всі чекали, що вона повернеться»

16-річну Діану Хріненко, яка безслідно зникла майже рік тому, поховали в рідному селі на Кіровоградщині

Прощання з дівчиною пройшло в п’ятницю, 26 липня, в селі Суботці. Про нього розповіли в сюжеті ТСН.

Попрощатися з Діаною прийшли сотні людей. Рідні вирішили ховати дівчину у відкритій труні, її тіло було загорнуте в білий саван. Біля труни стояв портрет усміхненої Діани.

«Це була моя найкраща учениця, я її називала принцеса Діана. Це була моя права рука в класі. Стілець, на якому вона сиділа, залишився незайнятим. Ми всі чекали, що вона повернеться», – розповіла журналістам класна керівниця Діани.

Дівчина пропала ще в минулому серпні – не повернулася зі святкування Дня незалежності. Тоді в декількох сотнях метрів від її будинку було виявлено закривавлений телефон Діани і плями крові. Її пошуками довгі місяці займалися тисячі чоловік, проте знайти її тіло вдалося лише в цьому березні.

Останки виявив тракторист, що орав поле в 13 кілометрах від місця зникнення Діани. Експертизи підтвердили, що було знайдено тіло зниклої дівчини.

При цьому особистість вбивці Діани досі залишається таємницею. У цій справі працює окрема слідча група. Вона призначила майже сотню експертиз, але підозру не поставила жодній людині.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в обласній поліції підкреслили, що не оприлюднять офіційний звіт з проведення експертизи. Також правоохоронці не готові назвати ім’я підозрюваного у жорстокому вбивстві Діани Хріненко.

«На жаль, в даний час стверджувати про особу підозрюваного ми не можемо, проводиться ряд розшукових заходів, створено слідчо-оперативну групу, яка займається виключно цим виробництвом, щодня проводяться слідчо-розшукові дії. У них є план і завдання», – підсумував у коментарі журналістам заступник голови слідчого управління ГУ ПП в області Тарас Тарасенко.

Читайте також  Пили, кричали і бігали голими: з потягу Львів – Київ вигнали двох дівчат(ВІДЕО 18+)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.