Жінка-пробник

З усіх законних способів принизити жінку найбільше мене дратує один, яким сучасні чоловіки користуються віртуозно.

Приховуючи гнилі душі під маскою вільнодумства, вони навішують нещасній на вуха тонни локшини. Втративши орієнтири, дівчина і сама не розуміє, що є жертвою…

Вжитися в роль безкоштовного пробника в магазині – так я називаю то дивне співжиття, яке багато хто називає гордо «цивільним шлюбом».

В кінці 90-х, коли магазини з пробниками безкоштовної косметики тільки з’явилися, у наших школярок поширена була така розвага. Щоп’ятниці перед дискотекою вони приходили в магазин і повністю фарбувалися там. Задоволені, йшли, і ніколи не платили за результат. І так повторювалося знову і знову, з п’ятниці в п’ятницю. Невже якась жінка хоче бути вічним пробником в магазині косметики, перехідним з рук в руки? Я не вірю в це!

Я можу зрозуміти людей, які вирішили трохи пожити разом для початку. Ясна річ, вони хочуть дізнатися, наскільки просто їм буде миритися з постійною присутністю і побутовими звичками один одного. Однак чоловіки, які давно зрозуміли, який результат випробувань, а одружуватися не поспішають, здаються мені мерзенними шахраями, типу тих школярок.

Всі аргументи, які вони наводять для захисту своєї жалюгідної позиції легко і просто розбиваються в пух і прах. У що зазвичай вони готові заперечити:

Мені не хочеться довго і нудно оформляти документи.
Насправді, щоб зареєструвати шлюб, жодної особливої ​​тяганини і не треба. Сходили в РАГС, почекали потрібний термін, прийшли зі свідками на реєстрацію. Мені здається, нічого складного. Ніяких іспитів здавати не треба, по кабінетах не ганяють. Розписалися, та й годі. А тепер уявіть, яку купу документів треба оформити людям, які мають намір жити в «цивільному шлюбі» до самої смерті. Це і заповіт, і купа довіреностей, і різні договори, що підтверджують власність.Офіційний шлюб – це набагато менше метушні з паперами, ніж правильно оформлене співжиття! Дівчата, не дозволяйте нікому обманювати вас.

Читайте також  Чи можна займатися сексом у піст: Cвященник УГКЦ відповів

Якщо я вирішу піти, мене все одно ніхто не втримає!
Знаєте, що я можу сказати? Якщо на піку відносин він уявляє своє життя без вас, нехай іде! Далі буде тільки гірше. Для закоханої людини – а саме таким і повинен бути чоловік на піку відносин – немає більшої трагедії, ніж втратити кохану. Сама думка про розставання здається мерзенною, безглуздою, відгукується болем у всьому тілі. Нормальному мужику хочеться володіти своєю жінкою одноосібно. Якщо ця думка про відхід допустима – відносинам кінець. Рано чи пізно, вони розлетяться на тисячі уламків. А ці слова про відхід – всього лише помітна тріщина.

Навіщо витрачати гроші на дурні традиції?
Якщо молода людина міркує так само, хочеться запитати його про дещо. Справляє він День народження і Новий рік? Вітає маму з 8 березня? Вітається з начальником? Чому всі ці традиції здаються йому важливими, а одруження – не дуже.

В цілому, я не бачила ще жодної жінки, яка хотіла б жити з чоловіком і користуватися його турботою, а заміж би вийти відмовилася. Чоловіків же, які направо і наліво кричать про те, що вони неодружені, маючи вдома подругу, яка пече йому пироги, повно.

Я, звичайно, не забороняю людям жити разом без штампа. Нехай. Але принизлива роль жінки-пробника особисто мене б дуже і дуже збентежила. А вас?

Автор – morena-morana

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.