Лобове зіткнення двох автомобілів: важкі травми отримали шестеро людей (фото)

Сім’я, яка потрапила в ДТП, поверталася з відпочинку.

Сьогодні в передмісті Одеси при лобовому зіткненні двох автомобілів важкі травми отримали шестеро осіб. Як повідомили УНІАН в Головному управлінні Нацполіції в Одеській області, на території села Великий Дальник Біляївського району Одеської області зіткнулися дві іномарки – Ford Transit і Opel Kadett. Четверо з постраждалих перебувають у важкому стані.

«Слідчо-оперативною групою з розслідування дорожньо-транспортних пригод попередньо встановлено, що водій Ford, який їхав з одним пасажиром, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де скоїв лобове зіткнення з Opel, у салоні якого перебували чотири особи», – йдеться в повідомленні.

У результаті аварії постраждали обидва водії та пасажири обох авто, найбільше – водій Ford і троє пасажирів Opel.

Усіх травмованих доставлено до лікарні. Вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

За словами одеського активіста, лідера громадської організації «Зелений лист» Олександра Балінського, який став очевидцем НП, серйозна аварія сталася на трасі Одеса-Рені. «На трасі пробка… Машини розвертаються», – сказав Балінський.

За його словами, один з пасажирів Opel повідомив, що він з сім’єю (дружиною, 20-річним сином і 19-річною дочкою) повертався з відпочинку.

За кермом був його товариш. Постраждалих з Opel вдалося витягти після розрізання машини спецінструментом. За словами Балінського, жінка та її діти – у важкому стані. Від удару Ford відкинуло в кювет.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.